heart
recent
Naposledy prezerané:
Žiadne domy

3 bungalovy, ktoré sú najviac obľúbené medzi našimi zákazníkmi

Bungalov je prízemný rodinný dom určený do nízkej zástavby, ktorý je vhodný hlavne na rovinatý terén.

5.9.2019

Bungalov je typ stavby pochádzajúci z koloniálnej Indie, je to vlastne rodinný dom so štvorcovým alebo takmer štvorcovým pôdorysom.

Tento typ rodinného domu sa teší veľkej obľube aj na Slovensku, no existujú aj názory, že domy bungalovy s takýmto pôdorysom majú zbytočne veľkú zastavanú plochu, ako aj to, že sa nehodia na každý tvar pozemku, hlavne na tie užšie.

Čo sa týka výpočtov spotreby energií, poschodové domy sú na tom lepšie ako bungalovy. Ukazovateľ faktor tvaru budovy potvrdzuje tento fakt, je to vlastne pomer plochy povrchu teplo-výmenného obalu budovy k obostavanému objemu budovy. Čím je tento pomer menší, tým sú lepšie podmienky pre minimalizáciu tepelných strát.

Jednopodlažné bungalovy sú čoraz obľúbenejšie medzi našimi zákazníkmi, v tomto článku sme Vám pozbierali tie, ktoré sú najviac "atraktívne" pre väčšinu ľudí.

Projekt domu - bungalov LUNA 1

Čo sa týka predaja projektov, azda najúspešnejším projektom domu je bungalov LUNA 1 , s úžitkovou plochou 92,15m2 a s tromi izbami, a krásnou terasou priamo z obývačky.

VIAC INFORMÁCIÍ o dome LUNA 1

Projekt domu - bungalov LUNA 3

Ďalším obľúbeným projektom z katalógu domov je aj projekt domu - bungalov LUNA 3, kde úžitková plocha je 119m2, má k dispozícii 3 izby, 2 kúpeľne ako aj garáž pre pohodlné zaparkovanie jedného auta. Aj tento projekt domu si môžete objednať u nás, aj s príp. zmenami. Ani stavba domu nemôže byť problém, nakoľko všetky naše domy sa dajú objednať v rôznych prevedeniach, od holodomu až po prevedenie dom na kľúč.

VIAC INFORMÁCIÍ o dome LUNA 3

Tretí najobľúbenejší projekt domu: ANGI 1

Bungalov ANGI 1 je na treťom mieste, čo sa týka predajnosti projektov domov. Má rozumné dispozičné riešenie, oddelujúce dennú časť domu od tej nočnej- tu sa nachádzajú 3 spálne, aj kúpeľne. Taktiež disponuje terasou s priamym vstupom z obývačky. Projekt domu ANGI 1 je ideálnym riešením pre tých, ktorí preferujú moderné domy ako aj zaujímavý, nevšedný dizajn domu. Stavbu domu si môžete objednať v prevedeniach holodom, hrubá stavba aj dom na kľúč.

ZISTIŤ VIAC o dome ANGI 1 Naspäť