heart
recent
Naposledy prezerané:
Žiadne domy

Projekty bungalovov. Prečo sú také obľúbené?

17.8.2020
Azda najviac obľúbené typy projektov domov sú práve projekty bungalovov. Zákazníci ich uprednostňujú vďaka tvaru, veľkej variabilite a tradičnému vzhľadu domu. Bungalovy pritom môžu disponovať nielen klasickou sedlovou strechou, ale aj plochou strechou, vďaka ktorej získajú moderný a trendový vzhľad. Poďme si pozrieť naše najviac obľúbené projekty bungalovov:

Bungalovy sú jednopodlažné rodinné domy, ktoré sa hodia hlavne do rovinatého, prípadne mierne svahovitého terénu. Pri projektovaní bungalovov sa všetko dá prispôsobiť požiadavkam zákazníkov, ako sú otázky týkajúce sa veľkosti, rozloženia, typu strechy, štýl domu aj počet izieb. Nízkoenergetické bungalovy sú azda najžiadanejším typom rodinných domov, aj vďaka tomu, že ich výstavba je jednoduchšia aj rýchlejšia v porovnaní s viacpodlažnými rodinnými domami.

Bungalov a veľkosť pozemku

Veľkosť pozemku vo veľkej miere ovplyvní aj výber vhodného domu, pri rozsiahlych bungalovoch treba rátať aj s tým, že po osadení domu zostala dostatočná voľná plocha aj pre záhradu, terasu, garáž a prípadné iné záhradné domčeky.

Práve ich variabilita, tvar, maximálna využiteľnosť a možné zaujímavé dispozičné riešenia ich robia tak atraktívnymi. Pri ich výbere si treba dávať pozor aj na veľkosť pozemku a blízkosť susedných stavieb, pri menšom pozemku odporúčame sa rozhliadnuť medzi projektami bungalovov na úzky pozemok.

Ďalšou zaujímavou možnosťou je zvoliť projekt bungalovu do tvaru L, kde je veľkou výhodou je aj fakt, že môžete mať terasu skrytú z dvoch strán, čo zaručí dostatočné súkromie a môžete sa schovať pred zvedavými očami susedov.

ĎALEJ NA PROJEKTY BUNGALOVOV Naspäť