heart
recent
Naposledy prezerané:
Žiadne domy

Stavba domu na kľúč

29.8.2019

Niet pochýb, že výstavba rodinného domu je pomerne finančne náročná záležitosť, na ktorú sa pravdepodobne väčšina z nás pripravuje aj niekoľko rokov. Výber pozemku, realizácia projektu a v neposlednom rade výber spôsobu, akým bude dom postavený, sú len niektoré z hlavných činností, ktoré si musí každý pred výstavbou domu poriadne premyslieť.

Ďalej je dôležitý výber lokality a konkrétneho pozemku, kde bude rodinný dom postavený, vypracovanie projektu domu, povolenie k stavbe a bezpochyby i zaistenie financií, bez ktorých by celý tento proces možný nebol.

Zvládnem rodinný dom postaviť svojpomocne alebo nie?

Ak máte hotový projekt i stavebné povolenie, môžete začať so samotnou výstavbou v podstate okamžite. Buď sa rozhodnete o realizáciu stavby svojpomocne alebo objednáte firmu, ktorá celý proces výstavby vykoná za vás. Čo sa týka prvej možnosti, v tomto prípade treba mať na pamäti, že všetky stavebné práce budete musieť vykonať sami, dokonca i tie, na ktoré si netrúfate, prípadne s nimi nemáte ešte žiadne praktické skúsenosti. Záleží teda na vašich časových i finančných možnostiach, ale najmä na vašich zručnostiach. Čo sa týka domu na kľúč, vašou úlohou je prezrieť si projekty rodinných domov a zvoliť si domček, ktorý by vyhovoval vašim predstavám i požiadavkám. Samozrejme, že máte možnosť do celej stavby zasahovať, čiže rozhodnúť sa, aká podlaha, obklady či interiérové dvere budú súčasťou interiéru.

Rodinný dom na kľúč sa vyplatí!

Stavba domu na kľúč sa skutočne vyplatí, a to hneď z niekoľkých dôvodov. Vy ako zákazník máte možnosť objednať si projekt podľa konkrétnych požiadaviek, a to dokonca aj v prípade, že máte špecifické požiadavky, ktoré vám dokážu splniť len profesionáli. Ak zvolíte profesionálnu firmu, nemusíte vynaložiť čas a energiu na výstavbu domu svojpomocne, a teda sa nemusíte starať o každú maličkosť. Kvalitné prevedenie, dlhoročné skúsenosti, pozitívne referencie a priateľský prístup sú ďalšie z predností, prečo dať možnosť odborníkom zo spoločnosti FamilyHouse.

Naspäť