heart
recent
Naposledy prezerané:
Žiadne domy

Projekty domov - novinky z roku 2021

27.5.2021

Stavba rodinného domu na kľúč začína vždy výberom vhodného projektu domu, kde sa zohľadnia všetky požiadavky a nároky budúcich majiteľov. Výber projektu domu je práve preto dôležitou súčasťou samotného plánovania, kde sa musí stretnúť predstava majiteľa s možnosťami daného pozemku a rozpočtom na stavbu. V tomto článku sme pre Vás pozbierali novinky projektov domov z roku 2021, ktoré aj priebežne dopĺňame. Nechajte sa inšpirovať našimi novinkami, a v prípade, že tu nenájdete váš vysnívaný katalógový projekt, radi Vám vpyracujeme individuálny projekt na mieru.

Projekt domu VENUS 6 - 5 izbový bungalov s krásnou krytou terasou

Tento 5-izbový jednopodlažný dom je vhodnou voľbou v prípade, keď sa Vám páči klasický štýl bývania so šikmou strechou, no potrebujete poriešiť pohodlné bývanie pre väčšiu rodinu. Moderné dispozičné riešenie ocení každý člen rodiny, keďže sa tu nájdu štyri veľké spálne, dve kúpeľne a nádherná krytá terasa s vstupom priamo z obývacej izby. V dome sa nachádza aj technická miestnosť, ktorá je veľmi praktickou súčasťou domu - nemusíte sa starať o to, kam umiestniť prácku, sušičku, kotoľ, príp. tepeľné čerpadlo. Dom je dostupný v dvoch prevedeniach: ako klasický murovaný bungalov, alebo aj ako exkluzívny dom v nadštandardnom prevedení. Pozrite si VENUS 6:

Projekt domu LIVIA 8 - moderný poschodový dom s piatimi izbami

Projekt poschodového domu je ideálnou voľbou v prípade, ak sme obmedzení veľkosťou pozemku a zároveň chceme získať čo najväčšiu úžitkovú plochu. Tento priestranný rodinný dom disponuje štyrmi spálňami aj dvoma kúpeľňami, zároveň má aj dva veľké šatníky. Obývacia izba je prepojená s jedálňou a americkou kuchyňou, kde sa skrýva aj malá špajza na uskladnenie potravín. Vďaka dvojgaráži si zaparkujete aj svoje dve autá pohodlne a bezpečne. Zároveň, pléchá strecha zabezpečuje nevšedný a moderný vzhľad domu. Pozrite si tento nádherný projekt domu tu:

Projekt domu EVA 8 - krásny malý dom za rozumnú cenu

Tento rozprávkový dom je vhodný na rovinatý alebo mierne svahovitý terén. Katalógový projekt EVA 8 je ideálny pre trojčlennú rodinu, keďže v ňom nájdete dve spálne, k jednej spálni patrí aj obrovský šatník. Na terasu je vstup z obývacej izby domu cez veľké terasové dvere. Vďaka týmto veľkým skleneným plochám je celý obývací priestor krásne presvetlený a vzdušný. Nechajte sa inšpirovať projektom EVA 8:

Projekt domu ENOS 5 - moderný 4 izbový bungalov s plochou strechou

Nízkoenergetické rodinné domy, a hlavne bungalovy sú najžiadanejším typom projektov domov. Tento moderný murovaný dom je dostupný v dvoch prevedeniach, ako klasický moderný dom, alebo pasívny dom pre zelené bývanie. Dom ENOS 5 je vhodný pre väčšie rodiny, nachádzajú sa v ňom tri spálne. V dome nájdete aj dvojgaráž, kde si pohodlne zaparkujete svoje autá. Obrovský obývací priestor podčiarkuje moderný vzhľad domu, ku kuchyni prislúcha aj špajza. Pozrite si tento moderný bungalov:


Projekt domu GABRIELA 2 - 6 izbový bungalov pre veľké rodiny

Tento nádherný projekt domu je vhodný pre veľké rodiny, keďže disponuje až piatimi spálňami. Komfort rodiny zabezpečujú aj dve kúpeľne, jedna ďalšia tolaeta, a šatníky pri spálňach. Krásna a priestranná obývacia izba je presvetlená vďaka veľkým skleneným plochám, a ku kuchyni prislúcha aj špajza, kde pohodlne uskladníte všetky potraviny. Pohodlie rodiny zabezpečí aj dvojgaráž, ktorá sa nachádza priamo v dome. Pozrite si projekt domu GABRIELA 2:


Projekt domu ELIZABETH 2 - dvojpodlažný dom s piatimi spálňami

Projekty poschodových domov uprednostňujú hlavne rodiny, ktoré majú radi oddelené denné a nočné časti domu. Tento 6- izbový rodinný dom je obdivuhodných rozmerov, tým pádom je ideálnym riešením pre veľké rodiny. Tvar domu je do L, čo zaručuje krytie terasy z dvoch strán. V tomto dome navyše nájdete nielen dve kúpeľne, ale aj 2 samostatné toalety. Ďalšou výhodou domu je aj technická miestnosť, kde pohodlne schováte kotoľ, práčku, sušičku a pod. Pozrite si projekt domu ELIZABETH 2:

Pozrite si všetky naše projekty domov, aj s možnosťou výberu, o aký dom máte záujem. Nájdete tu moderné domy, klasické bungalovy so šikmou strechou, malé aj veľké domy, poschodové domy a pod. Takisto si môžete vybrať tvar domu: máme projekty domov na úzky pozemok, ako aj domy v tvare L.

VŠETKY PROJEKTY DOMOV Naspäť